Finns på följande språk
English edition Dutch edition German edition Polish edition Italian edition Brazilian edition French edition Serbian edition Swedish edition Indonesian edition Ukrainian edition Spanish edition Albanian edition Hungarian edition Macedonian edition Slovenian edition Chinese edition Russian edition Finnish edition Slovak edition
"Den här boken har en makalös förmåga att förklara verkligheten. Den kan släppa lös din tankeförmåga."
Jeffrey Tucker, chefredaktör Laissez Faire Books

Författarna

"Frihet och demokrati är inte samma sak. Frihet kan inte mätas av möjligheten att rösta. Den kan mätas av de saker vi inte röstar om."

John T. Wenders
Karel BeckmanKarel Beckman
Karel Beckman är författare och journalist. Han är chefredaktör på Energypost. Tidigare jobbade han som journalist på den holländska finanstidningen Financieele Dagblad. Han har tidigare publicerat en bok med titeln ”No Global Waming: The Myth of Environmental Decline”. Han kan nås via e-mail på karel@beyonddemocracy.net.

Frank KarstenFrank Karsten
Frank Karsten är grundare till Mises Instituut Nederland, en holländsk libertariansk organisation som försöker minska skatter och statliga interventioner. Han talar regelbundet offentligt och arbetar aktivt för att minska statens inkräktande i människors liv. Han kan nås via e-mail på frank@beyonddemocracy.net.

Översättarna

Joakim Kämpe Joakim Kämpe
Joakim Kämpe är redaktör och vice-ordförande på Ludwig von Mises-institutet i Sverige. Tillsammans med Joakim Fagerström grundade han institutet i februari 2010, och har sedan dess översatt och författat en mängd olika artiklar. Han är även redaktör på Instituto Mises Hispano, som han var med och grundade i november 2011. Joakim är dataingenjör med mångårig erfarenhet inom konsultbranschen, och har även studerat en magisterexamen i Österrikisk ekonomi under Jesús Huerta de Soto i Madrid under 2011 och 2012.

Klaus Bernpaintner
Klaus Bernpaintner Klaus Bernpaintner är Senior Fellow på Ludwig von Mises-institutet i Sverige där han varit verksam sedan 2011. Han bidrar regelbundet med artiklar och håller föredrag i ekonomi och frihetsfrågor. Han organiserar även den årliga tillställningen FreedomFest Stockholm sedan 2011. Han har en civilingenjörsexamen från KTH och en MBA från the Wharton School, University of Pennsylvania, och arbetar med finans och informationsteknik.